2020-03-24

Faillissement plotseling serieuze optie door de Coronacrisis?

Vraag stellen? Neem contact op

De overheid geeft voor ondernemers die door de Coronacrisis in de problemen zijn gekomen diverse steunmaatregelen. Wat kunt u doen als u - ondanks deze steun - dreigt financieel kopje onder te gaan?



Het is dan (1) belangrijk om te kijken of er - naast de specifieke maatregelen die nu gelden - nog andere juridische mogelijkheden zijn om je bedrijf te redden. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om surseance van betaling aan te vragen.



Daarnaast is het (2) belangrijk om risico’s op aansprakelijkheid te beperken - naast de specifieke maatregelen die nu gelden – mocht binnen afzienbare tijd uw bedrijf onverhoopt failliet worden verklaard.


Behoefte aan advies? Mail uw vraag naar: algemeen@dnalegal.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om via videobellen nader af te stemmen.

2023-11-14

De Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie

In deze blog bespreek ik op hoofdlijnen de Tijdelijke Wet Transparantie Turboliquidatie (TWTT) die op 15 november 2023 in werking is getreden.

Lees bericht
2023-06-13

Persbericht curator

Op 6 juni 2023 heeft de Rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Buddy Payment B.V. in staat van faillissement verklaard met aanstelling van mr. M.J. Noteboom van DNA Legal B.V. tot curator.

Lees bericht