2019-01-24

Faillissement Vital & Balance

Vraag stellen? Neem contact op

Dinsdag 22 januari 2019 is door de rechtbank Rotterdam de besloten vennootschap Vital & Balance B.V. in staat van faillissement verklaard. Martijn Wesselink van DNA-Legal is benoemd tot curator.  Vital & Balance exploiteert een Natuurvoedingswinkel in het centrum van Gorinchem (Westwagenstraat 19). Deze winkel is in verband met het faillissement direct beschikbaar voor overname. Indien u interesse heeft in overname van de winkel inclusief inventaris en voorraad, laat het dan uiterlijk 1 februari 2019 aan mij weten (via: noteboom@dnalegal.nl). Indien u uitsluitend interesse heeft in overname van de voorraad en / of de inventaris hoor ik dat ook graag uiterlijk 1 februari 2019 (voor het geval de winkel niet integraal wordt overgenomen).


Indien u schuldeiser bent, kunt u uw vordering bij de curator indienen, bij voorkeur online via de website www. crediteurenlijst.nl. Dat gaat als volgt. U registreert zich als crediteur door middel van een beveiligde internetverbinding. U krijgt direct per e-mail inlog-gegevens voor toegang tot uw eigen account. Bovendien krijgt u bij registratie een checklist met tips, waarmee u de kans verkleint dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet.

2022-02-08

Webinar Zekerheden III

Webinar: Had ik maar zekerheid! over Persoonlijke zekerheden

Lees bericht
2021-04-13

Wat is een faillissement en hoe gaat dit in zijn werk

Een faillissement wordt doorgaans gezien als het ultieme doemscenario, als iets wat je als ondernemer koste wat kost wil voorkomen. Is die angst terecht?

Lees bericht