Gedreven en betrokken

Johan Noteboom

Contact opnemen met Johan?

noteboom@dnalegal.nl 0183 – 631800

Johan Noteboom heeft naast de rechtenstudie ook de HEAO (richting Management Economie en Recht) met succes afgerond. Vanaf 1996 heeft hij bij de Rechtbank gewerkt als (senior)gerechtssecretaris. In 2003 heeft hij de overstap naar de advocatuur gemaakt. Op 1 januari 2008 is Johan partner geworden en daarmee mede-eigenaar van DNA-Legal. Hij heeft de INSOLAD-Grotius specialisatieopleiding Insolventierecht met goed gevolg afgesloten en is lid van INSOLAD, de vereniging voor insolventierecht advocaten.


Passie voor de klant

Johan staat vaak ondernemers bij op cruciale momenten in hun leven. Hij trekt zich het lot van iedere ondernemer die hij bijstaat sterk aan. De passie voor de klant vertaalt zich in een grote gedrevenheid om resultaten te behalen. Johan is vooraf eerlijk in zijn analyse en wil voorkomen dat hij garanties geeft die niet kunnen worden waargemaakt. Johan is op zijn best bij complexe geschillen waarbij partijen zelf geen uitweg meer zien.


Specialisatie

Johan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • arbeidsrecht;
  • insolventierecht (faillissement, surseance van betaling en WSNP);
  • ondernemingsrecht (agentuur en distributie, beroepsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, vennootschappen en verenigingen en stichtingen).


Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.